Stellingbouw Vlaanderen  thumbnail

Stellingbouw Vlaanderen

Published Feb 10, 22
6 min read

Gespecialiseerd in stellingbouw en steigerbouw

DEVAN STEIGERBOUW en stellingbouw is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in het plaatsen van allerhande steigers. Gaande van eenvoudige gevelsteigers voor een renovatie, over daksteigers voor gevelbekleding, tot ingewikkelde constructies rond een schoorsteen. DEVAN STEIGERBOUW richt zich vooral op kleine en middelgrote steigers. Gaande van een gevel van 40m² tot kleine appartementsblokken tot 2000 m². Kleine podia en toepassingen voor allerlei evenementen behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Stellingbouw Gent

Devan Steigerbouw & stellingbouw  stellingbouw

Onze steigerverhuur in Antwerpen en Gent specialiseert zich in het leveren en opstellen van steigers. Onze focus stelt ons in staat om de vaste kosten laag te houden en dus ook een betere prijs te kunnen bieden aan onze klanten. Dat alles zonder te moeten inboeten op onze service. Aangezien uw en onze veiligheid bij ons in het middelpunt staan, maken wij enkel gebruik van gekeurd materiaal.

Steigerverhuur in Gent: garantie op de laagste prijs, Onze steigers zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar zijn ook geschikt voor verschillende toepassingen. Dat geldt dus voor klussen binnen en buiten. Onze klanten huren steigers ook voor de opbouw en afbouw van evenementen, maar ook voor stuc- of schilderwerk binnenshuis.

Steigers zijn noodzakelijk voor constructiewerk, Als u zich bezighoudt met constructiewerk, is een steiger onmisbaar voor een goede uitvoering van uw klussen. Bent u bezig met dakwerken, schilderwerk, stucwerk, dakreparaties, metsel- en voegwerk of timmerklussen? De kans is groot dat u hoger moet werken dan dat u lang bent. Dankzij de steigers van ons steigerverhuur in Antwerpen komt u niks tekort.

Aangezien wij offertes op maat leveren, krijgt u precies wat u nodig heeft en daardoor betaalt u nooit te veel. Algemene Steiger Verhuur hanteert . Dat wil concreet zeggen, dat wanneer u een offerte ontvangt voor een gelijkaardige stelling, die voldoet aan dezelfde veiligheids-, materiaal en wettelijke verplichtingen, wij zonder probleem onze prijs meteen verlagen tot een prijs die beduidend lager is.

Ergens een lagere prijs? Wij passen de onze onmiddellijk aan! Heeft u nog vragen voordat u een steiger huurt? Neem dan zeker contact met ons op..

Jobel Steigers in Lokeren is een jong en dynamisch bedrijf dat de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt op gebied van stellingbouw. Steigers plaatsen en verplaatsen is een kunst die wij honderd procent onder de knie hebben. Met meer dan 30 jaar ervaring waakt Werfleider Johnny Moonen (0478 21 53 04) over zowel de praktische als theoretische achtergrond en wetgevingen.

Wij plaatsen steigers en gevelsteigers in Oost-Vlaanderen. Hebt u een stelling of steiger nodig? U wenst een persoonlijke en gedetailleerde offerte? Neem snel contact met ons op via ons contactformulier. Ontdek snel onze diensten, onze troeven en onze referenties.

Stellingverhuur Voor Bedrijven En Particulieren

Stellingen gezocht? Heb je plannen of te bouwen of te renoveren? Op onze website vind je heel wat aannemers uit Vlaanderen die Stellingen verhuren en relevante bedrijven. In het overzicht vind je altijd een vakkundig bedrijf voor jouw project! Om u nog beter van dienst te zijn bieden wij u een overzicht van aanbevolen bedrijven aan in stellingbouw.

Klik op de link van de website om meer info of een offerte aan te vragen. Bij iedere firma kan je meer informatie terugvinden over Stellingen alsook de adresgegevens, contactgegevens en beoordelingen. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk dan de aannemers bij Stellingen! Gespecialiseerd in het plaatsen van allerhande stellingen. Gratis offerte! Van gevelsteigers voor renovatie tot complexe constructies rond schoorstenen! Elk project op maat.

Bij ons kunt u rekenen op een deskundige aanpak, doordat wij de kennis van onze stabiliteitsspecialisten combineren met de vaardigheden van steigerbouwers - Huren van trappentorens regio Antwerpen. Batsleer biedt balkonrenovatie in Gent aan. Wij kunnen het volgende voor u betekenen:Snelle interventies bij stutwerken van gevels en/of ander constructies:Ons interventieteam is snel ter plaatsen om uw gevel of bouwwerk te ondersteunen en de situatie weer veilig te maken voor alles en iedereen.

De loopvlakken bestonden uit baddingen van 4 m lengte. Na een korte periode vonden we een basis stellingsysteem bij de afdeling PACKO voor bouwmaterieel. Het eerste model was redelijk zwaar en niet handig om te monteren. De loopvloeren dienden nog steeds met baddingen uitgevoerd. Aansluitend ontwierp PACKO een eenvoudiger model waarmee er iets vlotter kon gewerkt worden mits de loopvloeren korter waren en wij dus zelf begonnen met een eigen houten vloer in een lichtere versie dan de baddingen.

Deze firma had geen vertegenwoordiging in Belgie en dus moesten we regelmatig naar het buitenland om materieel op te halen. Vanaf die periode werd er veel inspanning geleverd om onze werking kenbaar te maken en konden we een steeds groter potentieel aan klanten aanspreken. Vanaf 1996 werd de firma in een nieuwe vorm en met de huidige naam een feit.

De combinatie van en onze in het bouwen van de meest uiteenlopende constructies zorgt ervoor dat we onze klanten op hun specifieke vragen kunnen voldoen om een aan te bieden (steigerbouw). Op vandaag tellen we een clienteel van bouwbedrijven, gevelrenovaties, schilders, schrijnwerkers, buitenpleisterwerken, openbare besturen, evenementen en particulieren. Het eerlijke vakmanschap dat u van een stellingbouwer verwacht, daar staan wij al jarenlang garant voor! Kontrimo, uw referentie voor stellingbouw en tribunebouw.

Sindsdien is ons bedrijf uitgegroeid tot een grote onderneming die niet meer weg te denken valt wanneer het over tribunebouw en stellingbouw regio Temse en heel België gaat. Ongeveer 150 werknemers zijn dagelijks onderweg om onze kwaliteitsvolle, stevige, stabiele steigers en tribunes te installeren bij particulieren en professionelen. Tijdens de zomermaanden kan u zelfs zo’n 600 werven van ons terugvinden, verspreid over heel België.

Plaatsing Van Steigers, Met Ervaring En Volgens Wens!

Van transport tot plaatsing: onze werknemers zorgen ervoor, Stelling huren: Zorg zelf voor het transport en/ of de plaatsing, Tribunebouw: Tribunes voor 100 tot 8000 personen, voor u geïnstalleerd Wil u meer te weten komen over het verhaal achter Kontrimo? Neem dan zeker een kijkje op de pagina ‘Wie zijn wij’! Offerte en contact.

Wij helpen u graag verder! Volg ons op facebook om op de hoogte te blijven van onze nieuwe projecten. Dreco-steigerbouw is een bedrijf gespecialiseerd in het verhuur van stellingen. Wij zijn gevestigd te Lo-Reninge en werken vooral in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Dreco-steigerbouw staat voor goede service en correcte afspraken. Zowel voor kleine als grote steigers kan u als bedrijf of particulier bij ons terecht.

Montage, demontage en eigen transport. Wij komen graag langs om een correcte offerte op maat te maken. Na uw goedkeuring komen wij langs op de afgesproken datum en plaats om het plaatsen van de steiger. Wij monteren de steiger en komen deze terug demonteren vanaf dag u de steiger hebt afgemeld.

AIS Steigerbouw is gespecialiseerd in de montage en de verhuur van steigers voor diverse doeleinden (Huren van trappentorens regio Antwerpen). Ontdek het materiaal en bestel eenvoudig online. AIS Steigerbouw is niet zomaar een specialist in het verhuur van stellingen - stellingbouw antwerpen. Wij bieden een aantal unieke producten en diensten aan die elke doe-het-zelver of aannemer zal appreciëren.

Wij maken gebruik van steigermateriaal van het type Allround. Dit is duurzaam materiaal van de hoogste kwaliteit dat tevens eenvoudig te monteren is. Onze Allround stellingen kunnen voor allerlei toepassingen gebruikt worden. U kan de stelling makkelijk zelf monteren met een hamer en waterpas. Montage mogelijk. Geen ervaring met de opbouw van een stelling? Wij helpen u hierbij.

Zo zorgt u niet alleen voor een veilige plaatsing, maar bespaart u tevens tijd! Ook voor de steigeropbouw van grote bouwprojecten of industriële werkzaamheden is dit mogelijk. Levering & afhaling mogelijk. Huren van trappentorens regio Antwerpen. Haal het gehuurde materiaal af in ons magazijn (Dompel 19, 2200 Herentals). Deze bevindt zich vlak naast de autosnelweg E313.

Navigation

Home

Latest Posts

Wat Kost Een Huis Laten Bouwen Op Een Kavel

Published May 11, 24
7 min read

De Beste Vakantiehuizen In Costa Brava, Spanje

Published Apr 19, 24
7 min read

La Taha: Vakantiehuis Spanje Of Portugal

Published Apr 17, 24
7 min read